Τρόποι Αποστολής

Ενημερωθείτε για τις επιλογές αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50€ (σε αγορές αξίας κάτω των 50€ η χρέωση μεταφορικών είναι 5€). Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ Courier».

Αποστολές στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών των «ΕΛΤΑ Courier» για τις αποστολές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, ή τα ΕΛΤΑ. Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται με έξοδα αποστολής. Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, και την συνολική αξία της παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας για να ενημερωθείτε για το τελικό κόστος αποστολής.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Τα περισσότερα προϊόντα μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και ως εκ τούτου χρειαζόμαστε 8-10 εργάσιμες ημέρες από την μέρα επικύρωσης της παραγγελίας για την αποστολή της. Η εταιρεία ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ Courier» χρειάζεται 1-5 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση των προϊόντων ανάλογα την περιοχή. Υπάρχουν περιπτώσεις αυξημένης ζήτησης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα κ.α.), όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 10 εργάσιμες ημέρες. Εάν συντρέχει ειδικός λόγος που πρέπει τα προϊόντα που μας παραγγείλατε να φτάσουν σε εσάς σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να το φροντίσουμε.