Επιστροφές

Ενημερωθείτε για τους όρους επιστροφών

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο χρήστης δύναται, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας να ακυρώσει μία παραγγελία που έδωσε κάνοντας χρήση του Καταστήματος, ώστε αυτή να μην εκτελεστεί, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν έχει ήδη εκτελεστεί (αφορά παραγγελίες που βρίσκονται σε στάδιο “Εκκρεμής”). Παραγγελίες που βρίσκονται σε στάδιο “Σε εξέλιξη” ή “Σε αποστολή” έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται ή έχουν ήδη σταλεί, άρα πλέον δεν μπορούν να ακυρωθούν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το/α προϊόν/τα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να γνωστοποιήσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή του, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβει. Η επιστροφή αφορά ολόκληρο το προϊόν και δεν μπορεί να ασκηθεί μόνο σε τμήμα του (π.χ. σε αξεσουάρ). Για να μπορέσει να επιστρέψει ένα προϊόν θα πρέπει να ισχύουν και να πραγματοποιηθούν τα παρακάτω:

 • Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία του όπως αυτό παραλήφθηκε.
 • Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί ή να έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση/ τροποποίηση από την κατάσταση που αυτό παραλήφθηκε
 • Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής όπου αυτό ισχύει (π.χ. σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ κ.λ.π.)
 • Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
 • Θα πρέπει να έχετε την απόδειξη αγοράς/ τιμολόγιο
 • Ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά στο 2102838842 είτε με email στο info@tokouklospito.gr και να αναφέρει την πρόθεσή του αυτή.
 • Θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην παρακάτω διεύθυνση: Το Κουκλόσπιτο Αθ. Βιντζηλαίου 2, Λυκόβρυση 14123

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, είτε φέρνοντας το εσείς οι ίδιοι στην παραπάνω διεύθυνση, είτε με απλό ταχυδρομείο, είτε με εταιρία courier εφόσον αυτό φτάσει στην έδρα μας εντός 14 ημερών. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Η Εταιρεία δε φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Στο δέμα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς/ τιμολόγιο. Τα έξοδα αποστολής/δαπάνες σε όλες τι παραπάνω περιπτώσεις επιβαρύνουν εσάς Όταν παραλάβουμε το προϊόν θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας μέσα σε 14 ημέρες με τον ίδιο τρόπο που έγινε η συναλλαγή κατά την πραγματοποίηση της αγοράς. Εάν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή θα μας υποδείξετε έναν λογαριασμό στο όνομα του καταναλωτή που έγινε η παραγγελία για να γίνει η πίστωση του ποσού. Τα χρήματα που θα πιστωθούν είναι η τιμή στην οποία αγοράστηκε το προϊόν. Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής ή οποιουδήποτε άλλου κόστους που πληρώθηκε κατά την συναλλαγή.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Εάν επιθυμείτε μπορείτε, αντί για επιστροφή χρημάτων, να επιλέξετε την αγορά ενός άλλου προϊόντος από τον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tokouklospito.gr είτε στο 2102838842 ενημερώνοντάς μας για το προϊόν που ενδιαφέρεστε. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν εσάς.
 • Εάν υπάρξει διαφορά στο τελικό ποσό πληρωμής με αυτό του ποσού της επιστροφής τότε
  • Εάν το τελικό ποσό αγοράς είναι μεγαλύτερο από το ποσό επιστροφής θα πρέπει να γίνει η πληρωμή της διαφοράς με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής
  • Εάν το τελικό ποσό είναι μικρότερο από το ποσό της επιστροφής θα σας πιστωθεί η διαφορά με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αρχική πληρωμή. Εάν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή θα μας υποδείξετε έναν λογαριασμό στο όνομα του καταναλωτή που έγινε η παραγγελία για να γίνει η πίστωση του ποσού

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία φροντίζει ώστε τα προϊόντα μας να φεύγουν από την έδρα μας σε καλή κατάσταση και ελέγχουμε την συσκευασία τους πριν την αποστολή τους. Παρόλα αυτά υπάρχει περίπτωση το δέμα να φτάσει σε εσάς κατεστραμμένο. Θα πρέπει να μας ενημερώστε το συντομότερο δυνατόν για αυτό είτε τηλεφωνικώς στο 2102838842, είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@tokouklospito.gr αποστέλλοντας και μια φωτογραφία από το προϊόν για να προβούμε στην επιστροφή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στην περίπτωση αυτή γίνεται η εκ νέου αποστολή του προϊόντος που αγοράσατε ή κάποιου άλλου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία.

ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ:

 • Τα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά απαίτηση (π.χ. κάποια ιδέα που είχατε και την κατασκευάσαμε για εσάς)
 • Προϊόντα που είναι προσωποποιημένα (π.χ. με κάποιο όνομα)
 • Τα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία
 • Οποιοδήποτε είδος μετά από τις 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.
 • Εάν δεν υπάρχει η απόδειξη αγοράς του / Τιμολόγιο

Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης επιστροφής αν:

 • Υπάρχουν ενδείξεις ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Υπάρχουν ενδείξεις ότι το προϊόν έχει ζημία.
 • Το προϊόν επιστράφηκε ελλιπές.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.